Kaspersky Lab

Kaspersky Партнер Портал

KASPERSKY LAB
Kaspersky Lab e основан во 1997 год. како интернационална лабораторија за изработка на IT безбедносен софтвер.

Седиштето на Kaspersky Lab е во Москва, Русија и има свои регионални канцеларии во Велика Британија, Франција, Германија, Холандија, Полска, Јапонија, Кина и САД.

Компанијата располага со широка мрежа од над 500 партнерски компании ширум светот.

За повеќе информации:
www.kaspersky.com,
kaspersky@kabtel.com.mk

Разгледај ги Kaspersky производите

Security for Home
Security for Business
Security for Small Business
ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.