Kaspersky Business products
Kaspersky Security for Business
Нашите нови бизнис-производи, решенија и услуги се дел од фамилијата производи кои се базирани на светските технологии. Тие овозможуваат едноставно управување со безбедносниот систем кој е доволно флексибилен за да работи на какви било платформи и да ги заштитува податоците кои се наоѓаат на сервери, па сè до мобилни телефони. Лесната приспособливост овозможува заштитата брзо да се прошири, без притоа да се појави безбедносна загуба. Експертизата на Kaspersky Lab гарантира дека безбедноста на Вашиот систем е под постојана заштита.

За повеќе информации:
kaspersky@kabtel.com.mk

Разгледај ги Kaspersky Business производите

Kaspersky Endpoint Security for Business - Core
Kaspersky Endpoint Security for Business - Select
Kaspersky Endpoint Security for Business - Advanced
Kaspersky Total Security for Business
ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.