OLYMPIA

Olympia Electronics

Веќе 40 години Olympia Electronics е постојано активна во развојот на иновативни електронски решенија за сигурност и безбедност со користење на state of art технологија, постојано проширувајќи го својот асортиман.

Денес, благодарејќи на производите кои се целосно во согласност со европските конструктивни прототипи (ΕΝ), како и сертифицирани од различни лаборатории, компанијата е застапена во 72 земји во светот, задржувајќи ја доминантната позиција на пазарот. Дел од производната палета на Olympia Electronics се следниве продукти:

  • Систем за автоматска дојава на пожар
  • Систем за дојава на детекција на гас
  • Панично осветлување
За повеќе информации контактирајте нѐ на: bms@kabtel.com.mk
ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.