Клиентски сведоштва
Ние сме многу задоволни во секој аспект од телекомуникациското решение што го добивме од Кабтел. Високо квалификуваноста и ефикасноста во пристапот се докажа и преку изведување на брзо оптичко каблирање без никакво нарушување на нашата работа. Генерално одлична соработка која ќе продолжи понатаму.

Бранко Бетински
Зегин доо

Ја одбравме најдобрата компанија во делот на ИКТ производи, услуги и експертиза и го добивме најдоброто решение. Кабтел ја консолидираше целата наша инфраструктурната мрежа, направи поврзување на две одалечени локации со ИП телефонија и инсталираше централен уред за непрекинато напојување со моќност од 30 KWA. Добивме интегриран систем со максимално посветен и професионален пристап од целиот тим на Кабтел.

Јован Витковиќ
ЦМБ Балканс дооел- Carrefour Македонија

Ширината и длабочината на техничката екипираност на Кабтел кога станува збор за структурното каблирање е на највисоко можно ниво. Тимот од меѓународно сертифицирани инженери и инсталатери е секогаш максимално посветен кон нашите потреби и барања од почеток до крај.

Катерина Илиевска
О.К. Хотел дооел Скопје

Кабтел има темелно разбирање за нашите уникатни потреби и приоритети, испорачувајќи решенија кои се во согласност со најновите технолошки достигнувања и бизнис иновации. Кабтел постојано ја демонстрира својата посветеност кон испорачување на стабилно, безбедно и ефикасно решение.

Жарко Лазаров
ATU Аеродром “Александар Велики” Скопје

Воодушевени сме од комуникациското решение на Alcatel-Lucent кое го изведе Кабтел, што ни овозможи поефективно да комуницираме со нашите клиенти. Потребно ни беше и безбедносно решение кое е лесно за управување и не ги забавува перформансите на системот затоа го избравме Kaspersky и не згрешивме.

Дарко Ѓорѓиевски
Виатор и Вектор

Силното регионално присуство на Кабтел, Nexans тренинг центарот, како и квалитетот на NexansCat 6A кабелот беа од големо значење при изборот на компанија за структурно каблирање. Тоа што го избравме Кабтел не згрешивме. Добивме од почеток до крај професионална услуга, проектирање, инсталација, поддршка од прва класа.

Игор Крстевски
Фондација отворено општество Македонија

Сите сме задоволни од внатрешната инсталација и податочна инфраструктура во комплексот Зоолошка градина Скопје. Ги исполнивте сите наши потреби.

Татјана Стаменов
ЗОО

ПОЧЕТНА | ПАРТНЕРИ | WE MAKE IT WORK | KASPERSKY МРЕЖА | ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ | ЕДУКАЦИЈА | КОНТАКТ
Copyright © KABTEL Co., Ltd. 2001-2018. Сите права се задржани.